reviews

Rating: 4.5789473684211 sterren
19 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Arina
3 maanden geleden

Miranda is een hele lieve vrouw die heel professioneel is maar je krijgt toch t gevoel dat je haar al langer kent.
Ze wist heel snel wat ik wilde en heeft precies dat voor elkaar gekregen wat ik wilde.
Ze heeft zeker een steentje bijgedragen aan onze mooie dag.
Dank je wel Miranda!

Inge
4 maanden geleden

Miranda heeft me ontzettend goed geholpen! Ik draag normaal weinig makeup dus vond alles al snel veel. We hebben het heel rustig opgebouwd om zo te komen tot iets waar ik me goed bij voelde. Voor mijn kapsel twijfelde ik vooraf tussen 2 opties, maar tijdens de proefsessie was het heel duidelijk. Op de dag zelf is het kapsel ook echt de hele dag blijven zitten. Communicatie was fijn, vooral via mail en altijd voor en na een afspraak weer even contact. Conclusie: zoek je iemand die met je meedenkt en waarmee je regelmatig contact hebt/kunt hebben om nog even iets na te vragen, ga voor Miranda!!

Claudia
4 maanden geleden

Ook met mijn ZEER fijne haartjes en geen weelderige haardos hebben we toch iets kunnen doen. Thx Miranda.

Rachella
8 maanden geleden

Vanaf het eerste telefoontje voelde het al alsof ik Miranda al heel lang kende, het was gelijk gezellig! Ze is erg flexibel, denkt mee en geeft haar eerlijjke mening. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. En de make-up was prachtig!! Het zat de hele dag goed en was precies naar wens.

A. van Wanrooij
9 maanden geleden

Ik wil U nog bedanken voor de rustige en fijne manier hoe U mijn kleinkinderen heb opgemaakt.
Ze vonden het leuk en toch ook wel spannend.
Ik heb een van de zovelen foto,s bijgevoegd.

Nogmaals bedankt en misschien tot in de toekomst.

Judith van Santen
9 maanden geleden

Ik ben op mijn trouwdag gestyled door Miranda, haar en makeup, en wat heeft ze dat prachtig gedaan!! Precies zoals ik wilde, iets wat helemaal bij me past. Zo'n fijn en lief persoon, en zo'n prachtig resultaat! Echt hartelijk bedankt.
En absoluut een aanrader voor iedere bruid!!

Celine Janse-Heijnen
10 maanden geleden

Ik beveel Miranda absoluut aan! Miranda is onwijs professioneel, vriendelijk, behulpzaam en begrijpt je wensen als geen ander. Met haar ruime ervaring in de visagie- en haarwereld weet ze een prachtig eindresultaat weg te zetten. Ik voelde me enorm gehoord, begrepen en vooral op mijn gemak bij Miranda. Mijn zenuwen waren bij haar meteen verdwenen op de trouwdag zelf. Ze is onwijs relaxed, houdt je enorm goed up-to-date over de informatie en spreekt alles tijdig af. Ik ben enorm blij geweest, alles was perfect, en ik zou geen ander persoon willen dan Miranda.

Patty Perlot
10 maanden geleden

In één woord een TOPPER!! Echt vakwerk met bij mij een prachtig resultaat.

Bori Barbara
3 jaar geleden

Ik ben heel blij dat ik voor Miranda heb gekozen! Ze weet precies welke kleuren je mooi staan en hoe je beste punten geaccentueerd kunnen worden. Ze kan goed omgaan met stress, en ‘werkt’ je bij als het nodig is. Bovendien heeft ze bij mij ook een prachtig prinsessenkapsel getoverd. Daarnaast is ze ook nog eens heel lief, geinteresseerd, begaan eun kijkt ze goed naar wat stylistisch bij je past. Zeer tevreden! Hartelijk dank lieve Miranda!

Brenda
3 jaar geleden

Super lieve vrouw die tijd voor je neemt. Levert prachtig werk .
Zeker aan te raden