reviews

Rating: 4.68 sterren
25 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

anoniem
5 dagen geleden

Veel complimenten gekregen op de bruiloft! Miranda neemt alle tijd voor je tijdens de proefsessie en reageert heel snel op berichtjes. Aanrader!

Aisa
een maand geleden

Miranda heeft erg goed naar mijn wensen geluisterd. We hebben eerst een proefsessie gedaan waarin we alles konden overleggen. Op de dag zelf was het net zo mooi of misschien wel mooier als de proefsessie. Het was precies zoals ik graag wilde. Zelfs met mijn wispelturigheid en stress heeft ze het precies zo kunnen maken als ik voor ogen had. Het heeft de hele dag goed gezeten.

Regina
2 maanden geleden

Miranda was echt top en heeft ervoor gezorgd dat ik er op mijn mooist uit zag op onze bruiloft. Ze besteed veel tijd aan het achterhalen wat je wensen precies zijn en zorgt ervoor dat je dicht bij jezelf blijft (als je dat wilt) maar er wel op z'n mooist uit ziet. Heel veel dank!!

Joyce
2 maanden geleden

Ze heeft veel plezier in haar werk en doet ook een stapje extra zoals helpen met de jurk aantrekken! Verder zeer kundig en grondig! Zou mk bruidsmakeup aan iedereen aanraden!

Ellen
2 maanden geleden

Fijne samenwerking, luistert goed naar wat de klant wilt maar geeft ook haar eigen visie op zaken. Kan prima omgaan met feedback maar is bovenal een vakkundig en prettig persoon die je omtovert tot een plaatje naar jou wens!!! Dank je wel lieve Miranda

Danielle
2 maanden geleden

Erg fijne contact en super service

Jamila
8 maanden geleden

Super service! Miranda gaat heel nauwkeurig te werk en zorgt ervoor dat je er stralend uit ziet op jouw huwelijksdag!

Shirley
een jaar geleden

Bedankt Miranda!
Je doet je werk uitstekend, precies zoals ik het vertelde tegen je, zo heb je me make-up ook perfect uitgebracht !
Iedereen zei dat ik er goed uit zag op onze trouwdag!

Nogmaals bedankt.
X shirley

Angelique
een jaar geleden

Miranda is een ervaren visagiste en heeft daarnaast ook veel ervaring met bruidskapsels. Ze is erg zorgvuldig in de afspraken en neemt veel tijd om te voorzien in informatie. Voor mijn wensen (verse bloemetjes in mijn haar) was ze direct erg enthousiast en het resultaat was fantastisch. Als je iemand zoekt die erg zorgvuldig, vriendelijk en kundig is ben je hier aan het goede adres.

Saskia
een jaar geleden

Lieve Miranda, wat was het een mooie dag mede dankzij jou! Niks is jou te gek, je blijft altijd rustig en vindt overal een oplossing voor. Dankjewel voor het mooie totaalplaatje, het was fantastisch! Groetjes Saskia