reviews

Rating: 4.5789473684211 sterren
19 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Jamila
3 maanden geleden

Super service! Miranda gaat heel nauwkeurig te werk en zorgt ervoor dat je er stralend uit ziet op jouw huwelijksdag!

Shirley
8 maanden geleden

Bedankt Miranda!
Je doet je werk uitstekend, precies zoals ik het vertelde tegen je, zo heb je me make-up ook perfect uitgebracht !
Iedereen zei dat ik er goed uit zag op onze trouwdag!

Nogmaals bedankt.
X shirley

Angelique
8 maanden geleden

Miranda is een ervaren visagiste en heeft daarnaast ook veel ervaring met bruidskapsels. Ze is erg zorgvuldig in de afspraken en neemt veel tijd om te voorzien in informatie. Voor mijn wensen (verse bloemetjes in mijn haar) was ze direct erg enthousiast en het resultaat was fantastisch. Als je iemand zoekt die erg zorgvuldig, vriendelijk en kundig is ben je hier aan het goede adres.

Saskia
10 maanden geleden

Lieve Miranda, wat was het een mooie dag mede dankzij jou! Niks is jou te gek, je blijft altijd rustig en vindt overal een oplossing voor. Dankjewel voor het mooie totaalplaatje, het was fantastisch! Groetjes Saskia

Kimberley
10 maanden geleden

Ik ben fantastisch geholpen door MK bruidsmake-up. Zij is heel lief, neemt alle tijd voor je en is heel goed in haar vak! Ze weet goed hoe ze in moet spelen op de wensen van haar klanten.
Ik ben normaal nooit zo van het makeup maar wat voelde ik me een prinses op mijn bruiloft!!
Ik zou Miranda zeker aanraden voor elk bruidje.

Dulce
11 maanden geleden

Ik ben fantastisch geholpen door MK bruidsmake-up.
Zij is heel lief, neemt alle tijd voor je en is heel goed in haar vak. Voor ons was het een stukje rijden voor de proefkapsel en proef make-up maar het was zeker de moeite waard

Zij heeft mijn bruidskapsel en bruidsmake-up gedaan en ik voelde me net een prinses. Ik heb 2 dagen van mijn kapsel kunnen genieten.
Ik kan haar aan iedere bruidje aanraden.

Arina
een jaar geleden

Miranda is een hele lieve vrouw die heel professioneel is maar je krijgt toch t gevoel dat je haar al langer kent.
Ze wist heel snel wat ik wilde en heeft precies dat voor elkaar gekregen wat ik wilde.
Ze heeft zeker een steentje bijgedragen aan onze mooie dag.
Dank je wel Miranda!

Inge
een jaar geleden

Miranda heeft me ontzettend goed geholpen! Ik draag normaal weinig makeup dus vond alles al snel veel. We hebben het heel rustig opgebouwd om zo te komen tot iets waar ik me goed bij voelde. Voor mijn kapsel twijfelde ik vooraf tussen 2 opties, maar tijdens de proefsessie was het heel duidelijk. Op de dag zelf is het kapsel ook echt de hele dag blijven zitten. Communicatie was fijn, vooral via mail en altijd voor en na een afspraak weer even contact. Conclusie: zoek je iemand die met je meedenkt en waarmee je regelmatig contact hebt/kunt hebben om nog even iets na te vragen, ga voor Miranda!!

Claudia
een jaar geleden

Ook met mijn ZEER fijne haartjes en geen weelderige haardos hebben we toch iets kunnen doen. Thx Miranda.

Rachella
2 jaar geleden

Vanaf het eerste telefoontje voelde het al alsof ik Miranda al heel lang kende, het was gelijk gezellig! Ze is erg flexibel, denkt mee en geeft haar eerlijjke mening. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. En de make-up was prachtig!! Het zat de hele dag goed en was precies naar wens.