reviews

Rating: 4.5925925925926 sterren
27 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Liselotte
9 dagen geleden

Heel fijn om met Miranda te werken. Ze luisterde goed naar mijn wensen, nam de tijd en gaf advies. Ze hield alles keurig bij en kwam afspraken keurig na. Ze heeft me laten stralen op deze belangrijke dag!!

Glenda
21 dagen geleden

Vanaf begin contact voelde het goed. Ze dacht met je mee, nam alle tijd en je kan haar altijd contacten. Met proefmakeup en haar nam ze alle tijd, nam alles goed door.
Zo ook heeft ze wimperextentions gezet.
Ze heeft mij laten stralen op onze bruiloft.
Helemaal top!!

anoniem
4 maanden geleden

Veel complimenten gekregen op de bruiloft! Miranda neemt alle tijd voor je tijdens de proefsessie en reageert heel snel op berichtjes. Aanrader!

Aisa
5 maanden geleden

Miranda heeft erg goed naar mijn wensen geluisterd. We hebben eerst een proefsessie gedaan waarin we alles konden overleggen. Op de dag zelf was het net zo mooi of misschien wel mooier als de proefsessie. Het was precies zoals ik graag wilde. Zelfs met mijn wispelturigheid en stress heeft ze het precies zo kunnen maken als ik voor ogen had. Het heeft de hele dag goed gezeten.

Regina
6 maanden geleden

Miranda was echt top en heeft ervoor gezorgd dat ik er op mijn mooist uit zag op onze bruiloft. Ze besteed veel tijd aan het achterhalen wat je wensen precies zijn en zorgt ervoor dat je dicht bij jezelf blijft (als je dat wilt) maar er wel op z'n mooist uit ziet. Heel veel dank!!

Joyce
6 maanden geleden

Ze heeft veel plezier in haar werk en doet ook een stapje extra zoals helpen met de jurk aantrekken! Verder zeer kundig en grondig! Zou mk bruidsmakeup aan iedereen aanraden!

Ellen
6 maanden geleden

Fijne samenwerking, luistert goed naar wat de klant wilt maar geeft ook haar eigen visie op zaken. Kan prima omgaan met feedback maar is bovenal een vakkundig en prettig persoon die je omtovert tot een plaatje naar jou wens!!! Dank je wel lieve Miranda

Danielle
6 maanden geleden

Erg fijne contact en super service

Jamila
een jaar geleden

Super service! Miranda gaat heel nauwkeurig te werk en zorgt ervoor dat je er stralend uit ziet op jouw huwelijksdag!

Shirley
een jaar geleden

Bedankt Miranda!
Je doet je werk uitstekend, precies zoals ik het vertelde tegen je, zo heb je me make-up ook perfect uitgebracht !
Iedereen zei dat ik er goed uit zag op onze trouwdag!

Nogmaals bedankt.
X shirley